látogató számláló

Belvárosi emeletráépítés - Társasház felújítás I

Megrendelő:Belvárosi Tetőtér Kft.
Helyszín:VI. ker. Kmety utca
Dátum:2007-2008
Kivitelezés ideje:9 hónap

 

Előző kép Következő kép

A Kmety György utcában található társasház felújítása, több volt pusztán kivitelezői feladatnál. Egy ilyen százados múltra visszatekintő bérház sikeres rekonstrukciója felidézi a békebeli idők hangulatát, amire sajnos a mai újépítésű társasházak alkalmatlanok.

A rekonstrukció egy emeltráépítéssel valamint egy tetőtér beépítéssel párosult, így az addig kihasználatlan tetőtérben 10 új lakás került kialakításra. A tetőtéri lakások megépítésével újjászülettek az utcai és udvari homlokzatok, a belső udvar, a lépcsőház valamint minden közös közlekedő. Helyreállításra kerültek a díszek, stukkók, reliefek, teljesen új tető került beépítésre. Kicseréltük épületgépészeti részeket, majd végül hangulatvilágítással és hidraulikus lifttel tettük a társasházat még komfortosabbá.

 

Belvárosi emeletráépítés - Társasház felújítás II

Megrendelő:Belvárosi Tetőtér Kft.
Helyszín:VI. ker. Bajnok utca
Dátum:2009-2010
Kivitelezés ideje:12 hónap

 

Előző kép Következő kép

A Bajnok utcai bérház felújítása a Kmety utcai tömb II. ütemének tekinthető. A rekonstrukció ebben az esetben is emeltráépítéssel valamint tetőtér beépítéssel párosul, és így a tetőtérben 11 új építésű lakás kerül kialakításra. Az épület teljes körű felújítása mellett panoráma lift, valamint exkluzív stílusú esztétikai megoldások kerülnek kiépítésre. A kivitelezés várhatóan 2010 nyarán fejeződik be, és remélhetőleg egy újabb igényesen felújított épület hirdetheti önmagán, hogy miért is oly szép város Budapest, valamint, hogy miért éri meg a belvárosi társasházaknak a tetőtér beépítésére szánni magukat.

 

Tetőtér beépítés - Irgalmas rend

Megrendelő:Time Design Kft.
Helyszín:II. Ker. Frankel Leo út
Dátum:2006
Kivitelezés ideje:5 hónap

 

Előző kép Következő kép

A Szent István kápolna tetőterét a Rend már nagyon régóta szerette volna hasznosítani és a tavaszi tervezőmunka után nyáron meg is kezdődhetett a kivitelezés. A nettó 700 m2 alapterületen 13 fürdőszoba, 20 szobás panzió és egy klubhelyiséget alakítottunk ki. A kötőgerendás fedélszék miatt álpadlót kellett építenünk, így került magasabbra a folyosó járószintje. A gondos tervezőmunkának hála nagyon hasznosan lett kihasználva a tetőtér. Több, mint 1800 m2 gipszkarton került beépítésre kevesebb, mint 5 hónap alatt.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2024 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu