látogató számláló

ÁlomÉpítők - Generálkivitelezés

 

Előző kép Következő kép

Cégünk ügyvezetője Ziszidisz Nikosz, az Álomépítők című műsor műsorvezetője, az Etna Kft. pedig az Álomépítők kivitelező partnere.

A produkció célja, hogy nehéz helyzetben lévő családoknak segítsen, mégpedig úgy, hogy házukat, lakásukat élhetőbbé, szebbé varázsolja, adott esetben pedig teljesen új otthonnal ajándékozza meg őket. A fő műsorvezető Nagy Sándor, aki a Magyar Televíziónál kezdte pályafutását, majd kereskedelmi csatornáknál szerepelt különböző programok házigazdájaként. Segítőtársai Kate Endresz-Roberts, angol származású lakberendező, és Ziszidisz Nikosz, generálkivitelező.

Az Álomépítők című műsor megmutatja a nézőknek, hogy ha egy közösség tagjai összefognak a bajban, akkor egész családok sorsát változtathatják meg, visszaadva a lehetőséget és a reményt egy békés, boldog élethez. Az csapat kiváló szakemberei azon dolgoznak, hogy olyan otthont teremtsenek a műsorban szereplők számára, amely praktikus, mégis egyedi, megfelel az adott család igényeinek és saját egyéniségüket is tükrözi.

Legutolsó adás - ÁlomÉpítők Extra:

 

 

A műsorban látható átépítésekről, felújításokról további képeket és videókat az alábbi, hivatalos weboldalon talál.
ÁlomÉpítők.Tv - www.alomepitok.tv

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2023 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu