látogató számláló

Cégadatok

Cégnév:Etna Kft.
Székhely:1173 Budapest, Vadkacsa utca 4/c
Cégjegyzékszám:01-09-161444
Adószám:10653472-2-42
  
Számlázási cím:1173 Budapest, Vadkacsa utca 4/C
Levelezési cím:1103 Budapest, Gyömrői út 132-136.
Telefon:(1) 433 4031
Fax:(1) 433 4032
E-mail:info@etnakft.hu

Cégtörtént

Cégünk 1991-ben alakult az akkoriban 45 munkást foglalkoztató Vezúv Vegyesipari Kft. leányvállalataként. A rendszerváltás előtt cégünk jogelődje, 90%-ban állami beruházásokban vett részt, főleg a Fővárosi Gázműveknek és a Fővárosi Csatornázási Műveknek épített. Az évek során a legkülönfélébb kivitelezési problémákkal fordultak hozzánk, legyen az árvízvédelmi zsilip felújítás, csarnoképítés, emeletráépítés, targoncatároló vagy akár egy gázmérő hitelesítő kiépítése. A kivitelezési munkálatokat a lehető legkevesebb idő alatt kellett megoldanunk, hogy ne akadályozzuk a vállalatok mindennapi működését. Ez alatt a pár év alatt a gyors és pontos munkákra specializálódtunk.

A rendszerváltás után, az állami cégeket felváltották a magáncégek, az új megrendelőink a bankok, biztosítók és a lakosság köreiből kerültek ki. A minőség minden más szempontnál nagyobb jelentőséget nyert, egyre többen érdeklődtek az egyedi kialakítású termékek iránt.

Napjainkban a generálkivitelezésen túlmenően építészeti és belsőépítészeti tervezéssel is foglalkozunk, így vevőkörünket sikerült a többszörösére szélesítenünk. Tervezőmérnökeink a kor elvárásainak megfelelően, a legújabb 3 dimenziós tervezőprogramok segítségével készítik el látványterveiket.


Szervezeti felépítés

 

Gazdasági adatok

 

Média

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ne csupán egy átlagos kivitelező csapatként tekintsenek ránk, ezért büszkén vállaljuk szereplésünket a médiában, ezzel igazolván szakmai elhivatottságunkat és hozzáértésünket.

Cégünk munkásságával az alábbi Tv csatornákon és fórumokon szerepelt az elmúlt években:


Díjak

Előző kép Következő kép

Az Etna Trade Kft. műszaki vezetője főiskolás tanulmányai alatt diplomaterv pályázaton, épületrehabilitáció kategóriában Alpár Ignác díjat nyert munkájával, melynek címe: "A Loft. Ipari épületek revitalizációja" volt és a Budapesti Harisnyagyár kazánház épületén mutatott be néhány példát loftlakások kialakítására.

 

Előző kép Következő kép

Az Ybl Miklós Műszaki Főiskolai Kar különleges versenye - A nagy összeomlás - a játszva tanulás és a közösségépítés nemes és izgalmas példája. A Thököly úton 1989 óta hirdetik meg évről-évre a tartószerkezeti modellversenyt, amelynek építőanyaga az élelmiszerüzletek polcain található spagetti vagy makaróni.

Az Etna Kft. két ma már oszlopos tagja főiskolás tanulmányaik mellett igyekeztek kivenni részüket a szakmai versenyekből, pályázatokból. Két alkalommal neveztek eme valóban érdekes és izgalmas versenyre, amelynek eredménye egy második és egy harmadik helyezés.

 

Motiváció

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy cégünknél csak elhivatott, komoly szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező szakemberek dolgozzanak, akik szívüket és lelküket is beleadják a kivitelezés teljes időtartama alatt.

Az alábbi motivációs videó dolgozóink számára készült, de úgy gondoljuk, hogy némi elvonatkoztatás árán bárki új lendületet kaphat megnézésétől.

 

2023 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu