látogató számláló

Homlokzat és kantin felújítás - Vincotech

Megrendelő:Vincotech Hungária Kft.
Helyszín:Bicske
Dátum:2016
Kivitelezés ideje:3 hónap

 

Előző kép Következő kép

 

Székház, telephely felújítás - Vincotech

Megrendelő:Vincotech Hungária Kft.
Helyszín:Bicske
Dátum:2015
Kivitelezés ideje:6 hónap

 

Előző kép Következő kép

A bicskei Vincotech Hungária Kft. már sokadik éve keresi fel cégünket a különböző telephely felújítási és bővítési projektjeihez. A szigorú pályázati kiírások során a legmegbízhatóbb valamint legelhivatottabb generál kivitelezőket keresték, ezért különösen büszkék vagyunk erre a már több éve tartó munkakapcsolatra. Legutóbb egy meeting centrum kialakítás valamint egy vizes blokk felújítás volt napirenden, melynek eredményét a fenti képek igazolják.

 

Székház, nyomda bővítés - Paletta Press

Megrendelő:Paletta Press Kft.
Helyszín:Budakeszi
Dátum:2015
Kivitelezés ideje:8 hónap

 

Előző kép Következő kép

A Paletta Press Nyomda székhelyének bővítésével kereste meg cégünket. Egy teljesen új épületszárny került megépítésre, így ez esetben a nyomda mindennapi munkarendje és cégünk kivitelezési tevékenysége jól megfért egymás mellett. Bár az időjárási körülmények meglehetősen kedvezőtlenek voltak, szakembereink kitartó munkájának köszönhetően határidőre sikerült átadnunk a kibővített nyomdát.

 

Székház felújítás - MASPED Zrt.

Megrendelő:MASPED Zrt.
Helyszín:XIII. ker. Váci út
Dátum:2014
Kivitelezés ideje:1 hónap

 

Előző kép Következő kép

Egy már folyamatosan működő irodaház átépítése összehangolt, jól szervezett munkarendet kívánt meg szakembereinktől annak érdekében, hogy a felújítás gyorsan és zavarmentesen valósuljon meg. A végeredmény összetettségéhez alvállalkozó tervezőnk és megrendelőnk határozott elképzelései járultak hozzá. A tervező határozott, de még nem túl tolakodó építészeti elemekkel utalt az irodaház tevékenységének profiljára.

 

Székház felújítás - ESO Tv

Megrendelő:ESO Tv
Helyszín:I. ker. Márvány utca
Dátum:2009
Kivitelezés ideje:2 hónap

 

Előző kép Következő kép

Az ESO Tv vezetői székházuk belsőépítészeti tervezésével, valamint annak teljes kivitelezésével bízták meg cégünket. Referenciaként az Édesvíz Kiadó irodájának kialakítása szolgált, melynek hangulata, designja rendkívüli módon elnyerte az ESO Tv tulajdonosainak tetszését, s így nem volt kétséges, hogy irodájuk arculatának felfrissítését az Etna Kft-re fogják bízni.

 

Székház felújítás - ORKI

Megrendelő:Orvos- és Kórháztechnikai Intézet
Helyszín:Budapest, Diós árok 3.
Dátum:2009
Kivitelezés ideje:2 hónap

 

Előző kép Következő kép

Az Orvos- és Kórháztechnikai Intézet cégünket 2009 tavaszán bízta meg székhelyük kisebb átalakítási munkáinak megtervezésével és kivitelezésével. A munka előrehaladtával azonban egyre több feladattal láttak el minket, így végül majdnem teljesen megújult az intézet. Főbb feladataink között volt a nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése, a burkolatok lecserélése, valamint az intézet akadálymentésítése.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2024 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu