látogató számláló

Villa felújítás - Pasarét

Megrendelő:Magánszemély
Helyszín:Budapest, Hidász utca
Dátum:2013
Kivitelezés ideje:4 hónap

 

Előző kép Következő kép

Budai nagypolgári villaépület felújítása a hagyományos építészeti értékek megőrzésével és a 21. századi kényelem és formakultúra ötvözésével. Az elkészült otthon finoman foglalja magába a múlt, a jelen és jövő építészeti, gépészeti, szerkezeti megoldásait. Egyaránt megtalálhatóak benne a tükörsimára glettelt, festett falfelületek, a historizáló gipsztagozatok, a zsolnai kerámiára emlékeztető hidegburkolatok és a rusztikus nyitott fedélszék mellett a legkorszerűbb gépészeti és kényelmi berendezések.

 

Villa felújítás - Rákoskeresztúr

Megrendelő:Borraktár Rt.
Helyszín:XVII. ker. Bél Mátyás u.
Dátum:2004
Kivitelezés ideje:6 hónap

 

Előző kép Következő kép

Ezt az 1930-as években épült villát új tulajdonosa eredeti állapotába szerette volna visszaállítani néhány új funkcióval. Ezt nagyban megnehezítette, hogy a házról nem maradt használható tervdokumentáció, csupán néhány elég rossz minőségű fénykép.

Az előző kivitelező csapat nem tudott megbirkózni a feladattal és jobbnak látta, ha időben levonul a területről. Ezután kereste meg cégünket a kitartó tulajdonos. Számunkra szép gyakorlatnak és érdekes kihívásnak tűnt a helyreállítás, így hát belevágtunk. A fényképek gondos tanulmányozása és pár hetes kutatómunka után folytattuk a félbehagyott munkát.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2024 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu