látogató számláló

Uszoda felújítás II

Megrendelő:Nyéki Imre Uszoda
Helyszín:XI. ker. Kondorosi út
Dátum:2015
Kivitelezés ideje:4 hónap

 

Előző kép Következő kép

A XI. kerületi Nyéki Imre Uszoda vezetősége ez alkalommal is a mi cégünket választotta a soron következő felújítási munkálatok kivitelezéséhez. A II. ütemben felújításra került a medencetér, az előtér, az első és hátsó homlokzat, megújultak a vizes blokkok és a lépcsőházak. Bízunk benne, hogy a mostani felújítás is hozzájárul majd a helyi sportélet kulturált környezetben való gyakorlásához.

 

Uszoda felújítás I, sportmedence építés

Megrendelő:Nyéki Imre Uszoda
Helyszín:XI. ker. Kondorosi út
Dátum:2014
Kivitelezés ideje:6 hónap

 

Előző kép Következő kép

Budapest XI. kerületének vízi-sportéletének fejlődéséhez egy új kültéri medence építésével járultunk hozzá. Cégünk sokoldalúságának és felkészültségének köszönhetően a szűkös határidő és a magas minőségi követelmények betartása mellett is sikerült megrendelőnk elismerését kivívnunk.

A kivitelezésben több mint 100 szakember, több tucat munkagép, és két csapatnyi koordinálást és tervezést végző mérnök vett részt. Az új kültéri medence kiszolgálását a meglévő belső öltözők és szociális helyiségek felújításával az uszoda zavartalan működése mellett biztosítottuk. Reméljük, hogy a felújított és kibővített létesítmény a sportkedvelők körének nagy megelégedettségére szolgál majd.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2023 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu