látogató számláló

Bár álmennyezet kialakítás

Megrendelő:Hello Baby Bar
Helyszín:Budapest, Andrássy út
Dátum:2013
Kivitelezés ideje:1 hónap

 

Előző kép Következő kép

Egyedi tervezésű álmennyezetet képező, térplasztikai elem építésével bízták meg cégünket. A szeszesital tárolására alkalmas szabványpalackok meghatározott rendben történő sorolásával játékos és egyben látványos álmennyezeti felületet alakítottunk ki. A palackok felől érkező fény az üvegfelületen megtörve, színes és misztikus hangulatot eredményez.

Az élkészült álmennyezet a szakmai zsűri elsimeresét is elnyerte, melyről az alábbi fórumon bővebben olvashat.
Építészfórumon - HeinekenCloud

 

Fagyizó és kávézó kialakítás - Gelati, Árkád

Megrendelő:Gelati
Helyszín:Árkád, Örs vezér tere
Dátum:2012
Kivitelezés ideje:1 hónap

 

Előző kép Következő kép

Megbízónk az Örs vezér téri Árkád üzletközpontban található fagyizójának teljeskörű felújításával bízott meg bennünket. A határidő valamint az ünnepélyes újranyitás napja fix volt, a kivitelezés nem csúszhatott. Bár a munkálatokat számos előre nem kalkulálható zavaró tényező hátráltatta, a jó szervezésnek és fegyelmezett munkavégzésnek köszönhetően a fagyizó időben megnyithatta kapuit leendő vendégei előtt.

 

Kávézó kialakítás - Illy kávézó

Megrendelő:Café Paradiso
Helyszín:Auchan Maglód
Dátum:2009
Kivitelezés ideje:1 hónap

 

Előző kép Következő kép

A maglódi Auchanban található Café Paradiso kávézó megrendelője komplett tervezéssel és kivitelezéssel bízta meg cégünket. A határidő kötött volt, a tulaj az Auchan nyitásának napján már fogadhatta első vendégeit. A kávézó az Illy hálózat színeit öltötte magára, némileg egyediesített stílusban.

 

Kávézó kialakítás - Coffee Heaven kávézó

Megrendelő:Coffee Heaven
Helyszín:Arena Plaza
Dátum:2007
Kivitelezés ideje:1 hónap

 

Előző kép Következő kép

Miután az Arena Plaza vezetői úgy döntöttek, hogy megpróbálják a lehetetlent és a vártnál korábban megnyitják a bevásárló központ kapuit, hogy a kedves vásárlók már novemberben élvezhessék a kínálatot, így a cégünk is rendkívül rövid időt kapott a kivitelezésre. A munkakezdéstől számítva 4 hetünk volt a galériás kávézó kialakítására. A sokszor több km-es anyagmozgatás tette ezt igen nehézzé, de a több műszakos munkavégzés miatt sikerült megnyitni a kávézót az Arena Plaza hivatalos megnyitóján.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2024 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu