látogató számláló

Iroda kialakítás

Megrendelő:AddVal
Helyszín:Budapest, Wesselényi utca
Dátum:2016
Kivitelezés ideje:3 hónap

 

Előző kép Következő kép

 

Iroda kialakítás

Megrendelő:Hortonworks
Helyszín:Budapest, Wesselényi utca
Dátum:2016
Kivitelezés ideje:2 hónap

 

Előző kép Következő kép

 

Iroda átalákítás

Megrendelő:Sequence IQ
Helyszín:VII. ker. Wesselényi utca
Dátum:2015
Kivitelezés ideje:3 hónap

 

Előző kép Következő kép

Az építésztervező egy modern, laza hangulatú, innovatív, startup cég kiviteli terveivel keresett meg bennünket. Láttunk benne lehetőséget és fantáziát így igent mondtunk a generálkivitelezői felkérésre. Szakembereink a gondos előkészületeket követően ezúttal is kiemelt körültekintéssel és precizitással hajtották végre a kivitelezés egyes munkafolyamatait, a megrendelő nagy megelégedésére.

 

Iroda átalákítás

Megrendelő:Etna Kft.
Helyszín:X. kerület Gyömrői út
Dátum:2014
Kivitelezés ideje:2 hónap

 

Előző kép Következő kép

Az elmúlt évek folyamatos bővülésének köszönhetően az Etna Kft. központi telephelyének korszerűsítése és racionalizálása vált szükségessé. A cég filozófiájának megfelelően az irányítás, a termelés és a raktározás most már fizikálisan is egy épületegyüttesben kapott otthont. A központi irodát egy felújítandó raktárépület átalakításával, de az ipari jelleg megtartása mellett és annak karakterének továbbörökítésével, környezetbarát és költséghatékony módon alakítottuk ki.

 

Iroda részleges átalákítása

Megrendelő:InterContact Budapest Kft.
Helyszín:V. kerület Hold utca
Dátum:2014
Kivitelezés ideje:2 hét

 

Előző kép Következő kép

A látvány és a funkció ötvöződik ebben a fiatalosan friss egyéni igényeket kielégítő iroda felújításban, ami egyelőre a konyhára szorítkozott. Reméljük, hogy a folytatásban az ingatlan többi helyisége is a már elkészült konyha gondolatvilágának megfelelően születhet újjá. Az építkezés minden részmunkája során szem előtt tartottuk az iroda dolgozóinak legmagasabb szintű kiszolgálását.

 

Iroda átalákítás, felújítás

Megrendelő:Édesvíz Kiadó Kft.
Helyszín:XII. Városmajor utca 15.
Dátum:2007
Kivitelezés ideje:4 hónap

 

Előző kép Következő kép

A kiadó 2007 nyarán döntött úgy, hogy új irodába költözik. Ehhez szükségük volt mintegy 200 m2 iroda területre plusz a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségekre. Miután megvásárolták a kb. 250 m2-es közepes állapotban lévő iroda helyiséget a Városmajor utcában, azonnal keresni kezdték azt a kivitelezőt, aki tervezéssel is és bútorgyártással is foglalkozik, és egy kézben tartva mindent gördülékenyen képes viszonylag rövid idő alatt lebonyolítani azt. Hamar kiderült, hogy a jelentkezők közül a mi cégünk nyerte meg a pályázatot - az egyedi, frappáns ötletek és az elmúlt 17 év referenciái miatt.

A kivitelezés során a legkülönfélébb eljárásokkal dolgoztunk. A hagyományos szerkezetek pontos kivitelezése után a belsőépítészetnél előkerültek egyedi afrikai furnéros bútorok, bambuszok, flokkolt falak, magasnyomású vízsugárral kivágott üvegbetétek, rejtett LED világítások. Tervezéssel és kivitelezéssel együtt kevesebb, mint 5 hónap alatt elkészült az Édesvíz Kiadó új irodája, aminek építése során mintegy 100 ember fordult meg a munkahelyen.

Érdekesség: Novák András, az Édesvíz Kiadó vezetője az Etna Kft. által felújított irodában adott interjút a Népszabadságnak.
Tovább a cikkhez és videóhoz.

 

Iroda átalákítás

Megrendelő:Time Design Kft.
Helyszín:XIII. Ker. Kis Gömb u.
Dátum:2004
Kivitelezés ideje:3 hónap

 

Előző kép Következő kép

Az építmény az átalakítás előtt raktárként üzemelt. A funkcióváltás a kétszintes épület felét érintette. A földszinten saját üzlethelységet, a tetőtérben egy kb. 20 főt foglalkoztató egy légterű irodát, tárgyalót, főnöki irodát, teakonyhát és vizes blokkokat szerettek volna kialakítani. A ház másik felét meghagyták volna raktárnak, felújítása a következő évben történt volna. A tetőtér és a székállások nem sok szabad kezet adtak a tervezőnek, de a gipszkarton határtalan felhasználási lehetőségeinek hála sikerült szellemesen és viszonylag olcsón megoldani a problémát.

A 3 szintes gipszkarton álmennyezeti rendszer oldalsó íves falai 6 mm-es üvegszál erősítésu gipszlappal készültek megadott rádiuszú előre lehajlíttatott alumínium profilokra szerelve. A kivitelezés és a tervezés folyamatosan összhangban volt, ezért sikerült a tervezett állapotot 95%-osan produkálni.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2023 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu