látogató számláló

Ház építés - Szentendre

Megrendelő:Magánszemély
Helyszín:Szentendre
Dátum:2015
Kivitelezés ideje:12 hónap

 

Előző kép Következő kép

Egy modern szentendrei nyaraló megépítésével keresték meg cégünket, ajánlás útján. Ebben az esetben komplett kiviteli tervekkel érkezett hozzánk a megrendelő, a mi feladatunk már "csak" a teljes generál-kivitelezés volt. Az építkezés tervezői és megbízói kooperálás mellett zajlott, ennek eredményeként a képeken látható progresszív, de mégis hangulatos otthon került megépítésre.

 

Ház felújítás - Buda

Megrendelő:Magánszemély
Helyszín:Rácz Aladár út
Dátum:2015
Kivitelezés ideje:6 hónap

 

Előző kép Következő kép

Épület rehabilitációs munkáink egyik kiváló példája ez a budai villa. Szakembereink számára komoly kihívást jelentett az épület eredeti pompájának rekonstruálása, de komoly konstruktív szakmai együttműködés keretében ma már közel építéskori állapotában csodálhatjuk ezt a múltban fogant példaértékű alkotást.

 

Ház építés - Csepel-sziget

Megrendelő:Magánszemély
Helyszín:Csepel-sziget
Dátum:2011
Kivitelezés ideje:6 hónap

 

Előző kép Következő kép

Szakembereink felkészültségét igazolja ez a különösen részleteiben figyelemreméltó családi ház Csepel-sziget szívében. Fiatalos, korszerű és egyedi megoldások gondoskodnak megrendelőnk kényelméről. Az épület a progresszív formája ellenére jól illeszkedik a természeti és az épített környezetéhez. Belsőépítészeti megoldásai a külső formaképzéssel és anyagfelhasználással koherens egységet képeznek. Az energia hatékony felhasználásáról a legkorszerűbb gépészeti berendezések gondoskodnak, ezáltal biztosítva a ház hosszú távú értékállóságát és fenntarthatóságát.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2024 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu