látogató számláló

Étterem kialakítás

Megrendelő:Don Pepe
Helyszín:Budapest, XI. ker. Menyecske utca
Dátum:2017
Kivitelezés ideje:4 hónap

 

Előző kép Következő kép

 

Kantin felújítás

Megrendelő:Masped Zrt.
Helyszín:Budapest, Váci út
Dátum:2016
Kivitelezés ideje:2 hónap

 

Előző kép Következő kép

 

Pizzázó kialakítás - La Rosa

Megrendelő:La Rosa Pizzéria
Helyszín:VII. ker. Damjanich utca
Dátum:2010
Kivitelezés ideje:4 hónap

 

Előző kép Következő kép

A Damjanich utcában található pincehelyiségből egy pizzázót kívánt a megrendelő kialakítani. A pályázók elbírálása során fontos szempont volt a megbízhatóság, valamint a sokéves kivitelezői tapasztalat. A nyitást követően volt szerencsénk az étterem ételeit megkóstolni, csak ajánlani tudjuk mindenkinek. :)

 

Étterem kialakítás - Takarékbank

Megrendelő:TAKARÉKBANK
Helyszín:XII. ker. Pethényi köz.
Dátum:2005
Kivitelezés ideje:3 hónap

 

Előző kép Következő kép

A 2001-es nagy átalakítás után - amikor is az aulát renováltuk és brókerfiókot alakítottunk ki - a Takarékbank újabb tendert írt ki, amelyben egy éttermet kívántak létrehozni a XII. kerületi székházukban. A 3 dimenziós látványtervek elkészülte után a vezetőség kiválasztott azt a verziót, amely nem túl modern, de azért mindenképpen divatos és hangulatos. Az ÁNTSZ által elfogadott ipari konyha majdnem a hasznosítható terület felét elvette, így a végleges állapotban az asztalok helytakarékossági okokból kapták ezt az elrendezést. A tervezés során a legnehezebb feladatnak a gépészet, a konyha építészet és a belsőépítészet összehangolása bizonyult, mivel mindhárom szempont ugyanolyan fontos volt. De rugalmas alvállalkozóink és kreatív építésvezetőink ebben az esetben is a Megrendelő igényeit tartották szem előtt és a tervezőnk segítségével egy jól használható, a szabványoknak is megfelelő esztétikus éttermet hoztak létre.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2024 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu