látogató számláló

Allianz - Biztosító felújítás - Budaörs

Megrendelő:Allianz
Helyszín:Budaörs, Károly király utca
Dátum:2009
Kivitelezés ideje:6 hét

 

Előző kép Következő kép

Az Allianz Hungária az évek során cégünket számos fiók felújításával bízta meg. Ezekben a válság sújtotta időkben kiemelt szempont volt a pályázók megversenyeztetése során a gyors, pontos, precíz munkavégzés valamint a versenyképes ár. Büszkék vagyunk rá, hogy a mostani nehéz körülmények között is cégünk nyerte el az Allianz szakembereinek bizalmát.

 

Allianz - Biztosító felújítás - Budapest, X. kerület

Megrendelő:Allianz
Helyszín:Budapest, X. ker. Kőrösi Csoma Sétány
Dátum:2008
Kivitelezés ideje:6 hét

 

Előző kép Következő kép

Cégünket a fiók generál kivitelezésével bízták meg. A pályázat megnyerésénél ezúttal is kiemelt fontosságot kapott a pontos, precíz munkavégzés, a megbízhatóság illetve a több mint 17 éves tapasztalat. A rövid határidő ellenére sikerült időben befejezni a munkálatokat és ez a fiók is időben megnyithatott.

 

Allianz - Biztosító felújítás - Szekszárd

Megrendelő:Allianz
Helyszín:Szekszárd, Széchenyi u. 29-31.
Dátum:2007
Kivitelezés ideje:2 hét

 

Előző kép Következő kép

A szekszárdi fiókban már az egységes arculat szerint került kialakításra a belső bútorzat. A dekorozott bútorok jóval strapabíróbbak, mint a festettek, így itt minden dekor felülettel készült.

 

Allianz - Biztosító felújítás - Budapest, III. kerület

Megrendelő:Allianz
Helyszín:Budapest, III. ker Flórián tér 4-5.
Dátum:2007
Kivitelezés ideje:3 hét

 

Előző kép Következő kép

A Flórián téri fiókban is az egységes arculat szerint került kialakításra a belső bútorzat. A tervezéssel nem cégünket bízták meg, viszont a technológiák és a gyártás előkészítés saját szellemi termékünk.

 

Allianz - Biztosító felújítás - Budapest, XX. kerület

Megrendelő:MÖ-KI Kft.
Helyszín:XX. ker. Kossuth L. u.
Dátum:2006
Kivitelezés ideje:2 hónap

 

Előző kép Következő kép

Az erzsébeti fiók az Allianz kirendeltségek közül elsőként nyílt meg 2007 januárban az új arculattal és már banki szolgáltatásokkal. Minden banki fiókban meg kell teremteni a műszaki feltételeket a megfelelő működéshez, amely többek közt MABISZ által elfogadott értéktárral, intim pénztárral, pénz átadó helységgel stb. jár. Az átalakítás határideje meglehetősen szűkös volt, hiszen mindössze 2 hónapunk volt a teljes kivitelezésre bútorgyártással együtt.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2023 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu