látogató számláló

Takarékbank - Székház felújítás

Megrendelő:Takarékbank Zrt.
Helyszín:XII. ker. Pethényi köz 10.
Dátum:2011-2012
Kivitelezés ideje:9 hónap

 

Előző kép Következő kép

A Takarékbank Zrt. 2011 nyarán úgy döntött, hogy teljes körűen felújítja budai székházát. A felújítási munkálatokhoz a legmegbízhatóbb valamint a legelhivatottabb kivitelezőket igyekezetek megtalálni egy többfordulós pályázati kiírás során. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk az Etna Kft. a pályázatokon kiemelkedően szerepelt, és ennek eredményeképpen a kiszemelt vállalkozások között tudhatta magát, és ezáltal komoly szerepet vállalhatott a székház felújításában és bútorozásában.

 

HBW Bank felújítás - Zuglói fiók

Megrendelő:Time Design Kft.
Helyszín:XIV.ker. Nagy Lajos király útja
Dátum:2007
Kivitelezés ideje:3 hónap

 

Előző kép Következő kép

Ez a fiók egy teljesen új épületben a Nagy Lajos Király út Erzsébet Királyné út sarkán található lakótömb aljában került kialakításra. Ebben az esetben is álmennyezeti rendszer kiépítése, a mechanikai védelem lakatos szerkezeteinek elkészítése és némi asztalos munka volt a feladatunk. A már megszokott design került kialakításra némi változtatásokkal. A fiók kialakítása mintegy 2,5 hónapot vett igénybe.

 

HBW Bank felújítás - Lipótvárosi fiók

Megrendelő:Time Design Kft.
Helyszín:XIII. ker. Victor Hugo u.
Dátum:2004
Kivitelezés ideje:3 hónap

 

Előző kép Következő kép

Talán a kivitelezés vége felé járhattunk a szomszédos Tátra utcai emeltráépítésnél, amikor megkaptuk a megbízást a bank bontási, gipszkartonozási, villanyszerelési és gépészeti munkáira. A HBW Express-nek már második alkalommal dolgoztunk. Az előző - Balassi Bálint utcában található - fiókot is közösen a Time Design Kft. -vel újítottuk fel 2002 telén. Itt is az egyedi arculattervezés nyerte meg a vezetőséget, a 3 dimenziós látványtervek pedig segítettek a döntésben. Mivel a tervezés, a kivitelezés és a bútorgyártás is egy kézben volt így roppant hatékonyan ment a munka és kevesebb mint 3 hónap alatt elkészült a fiók.

 

HBW Bank felújítás - Belvárosi fiók

Megrendelő:Time Design Kft.
Helyszín:V. ker. Balassi Bálint u.
Dátum:2002
Kivitelezés ideje:3 hónap

 

Előző kép Következő kép

A Time Design Kft. egységes arculattervezéssel együtt kapta meg a megbízást a fiók a felújítására. A 150 m2-es bankfiók teljes bontása után a szárazépítési munkák (gipszkarton álmennyezetek és válaszfalak, kazettás álmennyezetek kiépítése) és lakatos munka következett. A viszonylag nagy ügyféltéren kívül tárgyaló, kiszolgáló irodák és szociális helyiségek kerültek kialakításra.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Amennyiben referenciáink meggyőzték Önt cégünk szakértelméről és megbízhatóságáról, úgy kérjen ajánlatot még ma az alábbi gomb segítségével.

 


2024 © ETNA Kft.Iroda: 1103 Bp. Gyömrői út 132-136.Telefon: (1) 433 4031E-mail: info@etnakft.hu